İpekyol 2013 Bluz Modelleri

İpekyol , yılın bluz modasını yine kendine göre oldukça başarılı bir biçimde modellerine yansıtmayı başarıyor. Modern çizgileri, doğunun enfes desenleriyle birleştiren İpekyol, hem günlük giyebileceğiniz hemde işte veya gecelerde giyebileceğiniz çok geniş bir 2013 bluz modelleri koleksiyonunu bizlere sunuyor. Modellerde kullanılan kesimlerden anladığımız kadarıyla rahatlık ve şıklı ön planda tutulmuş.







İpekyol , yılın bluz modasını yine kendine göre oldukça başarılı bir biçimde modellerine yansıtmayı başarıyor. Modern çizgileri, doğunun enfes desenleriyle birleştiren İpekyol, hem günlük giyebileceğiniz hemde işte veya gecelerde giyebileceğiniz çok geniş bir 2013 bluz modelleri koleksiyonunu bizlere sunuyor. Modellerde kullanılan kesimlerden anladığımız kadarıyla rahatlık ve şıklı ön planda tutulmuş.Diğer markaların bluz modellerini incelediğimizde, İpekyolun farklı detaylar kullandığı hemen gözümüze çarpıyor. Özellikle yaka kısımlarında kullanılan detaylar gerçekten harika, dik yakalı bluzlar, fırfır yakalı bluz modelleri, geniş yaka modeller, dika yaka bluz modelleri ve hakim yakalı bir çok model bu koleksiyonda bulunmakta. Bunların dışında, genel olarak dantel detaylı bluz modelleride, hem fark hemde şıklık olarak ön plana çıkıyor. Modern tarzlar arayanlar için çizgili bluz modelleri, sıfır kol modeller, taşlarla işlenmiş şık modelleri de bu İpekyok 2013 bluz modelleri koleksiyonunda bulabilirsiniz. Trasnparan bluz modelleri arayanlarda Bu koleksiyonda birkaç model bulabilir. Fiyatlara gelirsek aşağıda yer alan modellerin tamamı 100 lira ile 170 lira arasında değişmekte.
































1 yorum:

  1. güzel modeller ama çok pahalı ipekyolun fiyatları. benm favorm bulalgiy.com süperr bluzları çok güzel ve kalite modelleri var ya
    http://www.bulalgiy.com/?urun-309-kum-rengi-bluz
    http://www.bulalgiy.com/?urun-318-uzun-kollu-gul-kurusu-bluz
    bu puantiyeli bluza bayıldım. http://www.bulalgiy.com/?urun-539-puantiyeli-kirmizi-bluz

    YanıtlaSil

Modelleri Beğendiniz mi?