Amrita Singh Takılar

Şimdiye kadar genel olarak Amerikalı ve Avrupalı tasarımcıları ve bu tasarım ürünlerini sizlerle paylaştık. Şimdi ise yolumuz Hindistan üzerinden geçiyor. Amrita Singh tasarım hayatına 2003 yılında başladı. Ucuz takılar,çantalar, aksesuarlar ve çeşitli ev dekorasyon ürünleri tasarlayan marka daha sonra satış ağını genişleterek, internet üzerinden daha geniş kitlelere ulaşmaya başladı. Bugün Avrupa ve Amerika'da bir hayli fazla takipçisi olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Ürettiği kaliteli takılar ve bu takıların ucuz denilebilecek rakamlara satılıyor oluşu, aynı tarz takılar üreten diğer markalarla rekabet edebilir bir konuma getirdi Amrita Singh'ı. Ürettiği trend modeller sayesinde tasarımları bir hayli beğenilen markanın, genel olarak Hint esintilerini Avrupai tarzda işlediğini gözlemlemekteyiz. 2013 koleksiyonunda yine modaya ve trendlere bağlı kalan markanın oldukça geniş bir ürün koleksiyonu var. Bu sezon ürettiği küpeler,yüzükler,kolyeler ve bilekliklerin hem doğunun mistik havasını hem de batının modernizm ve minimalizmini bir araya getirdiğini özellikle görebiliyoruz. Kendi ülkesindeki müşteri kitlesini de kaybetmemek için geleneksel neon hint renkleri ve vintage tasarımlar üretmeye devam ediyor. Dönemin modası Neon ve vintage trendlerden oluştuğu için bu sezon oldukça güzel takı tasarımlarına imza atılmış.

Bu sezon tasarımlarında parlak renkli kolyeler, büyük taşlı yüzükler, neon renkli taşlarla bezenmiş takılar ve yine neon ve pastel renkli vintage takılar göze çarpanlar arasında. Bu tarzlarda gece ve gündüz kıyavetlerimize tam uyum sağlayacak modeller de üretilmiş. Yukarıda da bahsettiğim gibi oldukça geniş bir ürün yelpazesi bulunmakta.Bu nedenle web sitesine de bir göz atmalısınız derim .



























0 yorum:

Yorum Gönder

Modelleri Beğendiniz mi?