AVPdesigns Takılar

Tasarımcılarla ve markalarla ilgili tanıtımları yaparken inanın oldukça ciddi ve beğenilere uygun bir çalışma yapıyoruz. Genel olarak özgün olmaları ve trendlere uygun olmaları bizler için çok önemli. Bugün AVPdesigns markasını sizlere tanıtma gayretini göstereceğiz.

Avpdesigns'ın açılımı latince bir ifadeden geliyor. Başındaki AVP "Alis Volat Propriis" yani "Kadın kendi kanatlarıyla uçar" demek. Bu özgürlük dolu cümle ve aynı ruhla oldukça dikkate değer takılar üretilmiş. Kil, parıldayan taşlar,ve ışıl ışıl metallerle üretilen bu tasarımlar, hanımların şıklığına şıklık katacak. Oldukça artistik görünen bu tasarımlar, kullanan kişiye kendini özel hissettirecek. Takı tasarımı konusunda oldukça iddialı olan AVPdesigns,her sezon güncellenen koleksiyonuyla da takibe değer bir marka olma yolunda hızla ilerliyor.

Bu koleksiyonda taşların ve kilin bir araya geldiği oldukça şık takı tasarımları görüyoruz. Özellikle her kombin için şık modeller barındıran bir koleksiyon olduğunu söyleyebiliriz. Bunun yanında, gündelik kıyafetlerin vazgeçilmez tamamlayıcısı olabilecek zarif takılar da mevcut. Sezonun renkleri birarada oldukça güzel kullanılmış. Hali hazırda devam eden vintage modasına da uyulmuş. Kolye ve küpe modellerinden oluşan bu kreasyon herkesin hoşuna gidecektir. Fiyatları oldukça uygun olan bu takılar çeşitli satış kanallarından edinilebilir.


















0 yorum:

Yorum Gönder

Modelleri Beğendiniz mi?