Herve Leger 2013 Gece Elbisesi Modelleri

Dünyada yarattığı bandage dress akımı ile kırmızı halıların en çok tercih edilen markası olan Herve Leger 2013 Gece elbisesi koleksiyonu ile karşımızda. Elbiserinde kullandığı farklı materyaller ile görünüm olarak bandajı andıran elbise modelleri üreten marka, sade ve alımlı modelleri ile oldukça beğeni topluyor. Vücudu saran, dar elbise modellerini sevenler için, Herve leger hem rahatlık, hem de seksi bir görünüm sunuyor.
Tanıtacağımız koleksiyonda ise, mezuniyet balolarının, düğünlerin, galaların yaklaştığını düşünürsek, bir çok kişi için oldukça faydalı bir koleksiyon olduğunu söyleyebilirim. Dar kesim, oldukça feminem ve kışkıştırıcı elbise modelleri ile baloların ve özel gecelerin tüm bakışlarını üzerinize toplayabilirsiniz. Koleksiyonda birbirinden farklı onlarca abiye modeli ve elbise modeli bizleri beklemekte. Bunlar içinde, straplez abiye modelleri, askılı elbise modelleri, mini elbiseler, asimetrik kesim modeller, v yakalı elbise modelleri, parlak taşlar ile detaylandırılmış abiye kısa abiye modelleri, geometrik desenli modeller, çapraz sırt dekolteli modeller ve daha fazlası bu koleksiyonda bulunmakta. Renk olarak ise , bandaj kesim modellerin sunduğu enfes renk geçişlerine sahip elbise modelleri, size mavinin, lilanın ve kırmızının tüm tonlarını tek bir modelde sunabiliyor. Eğer sizde hollywood yıldızları gibi giyinmek ve onlar kadar şık olmak istiyorsanız Herve Leger sizin için en iyi seçenek olacaktır.
Türkiye'de satışı Herve leger'in web sitesinde, beymen ve harver nicol mağazalarında yapılmakta.


















































1 yorum:

  1. Gerçekten sihirli elbiseler, www.biryildizol.com da ilk kez görmüştüm. Bandaj elbise satın aldığımda diyete ve spora artık ihtiyacım olmadığını gördüm. :)

    YanıtlaSil

Modelleri Beğendiniz mi?