Ippolito Çanta Modelleri

 
Pavlina Papailiopoulou adlı genç tasarımcıya ait bir markayı tanıtmaya geldi sıra. Ippolito adlı stil çantaları tasarlayan tasarımcı, geniş hayal gücü ve bu işe olan tutkusunu bizlere tam anlamıyla hissettiriyor. Markanın ismi Pavlina'nın mimar olan babasının ismi. Yani tasarım konusunda yetenkeli bir aileden geliyor. Ayrıca staj ve çalışma dönemini Bottega Veneta bünyesinde yapmış. Tabiki böyle bir geçmişin ardından, ortaya çıkan görüntünün trend olmaması pek mümkün görünmüyor.


Çantaların görüntüsüne bakacak olursak; gözümüze ilk çarpan detay, katlanmış görüntüyle yaratılmış olan yumuşak stil. Bu görüntünün çanta modasında çok sık karşılaştığımız birşey olduğunu söylemek zor. Fakat oldukça yumuşak bir görünüm kazandırdığını da gözardı edemeyiz. Aşırı parlak tonlar yerine, pastel tonlara ağırlık verilmiş. Ippolito çantalar, görünüm olarak ne tam klasik ne de tam spor diyebiliriz. Daha çok orta yaşın biraz altına hitap edebilecek tasarımlar mevcut. 2013 çanta modellerine kıyasla daha sempatik bir hava yaratılmış. Bunun haricinde keskin detayların kullanıldığı çantalar da yok değil. Dosya klasörü görünümüne yakın bazı modeller koleksiyonu zenginleştirmiş. Bütün bu öğeler bir araya geldiğinde yaratıcı bir koleksiyon ortaya çıkmış.

Ippolito marka çanta fiyatları ise genel olarak uygun görünüyor. 150-300 $ arasında değişen bu tasarımların, hanımlar tarafından çok tutulacağını düşünüyoruz.
















0 yorum:

Yorum Gönder

Modelleri Beğendiniz mi?