Manolo Blahnik 2013 Ayakkabı Modelleri


Bir ayakkabı düşünün ki indirime girer girmez sezondan kalan bütün modelleri tükensin. Karşımızda Manolo Blahnik var. Madonna'nın Manola Blahnik'i "sexten daha iyi" diyerek tanımlaması bile, bu ayakkabıların başlı başına bir ikon olduğunun göstergesi. Dünya üzerinde yüzlerce ikon ismin kullandığı Manolo Blahnik, frapan modellerin yanı sıra, her dönem trend yaratacak tasarımları ile moda dünyasının heyecanla takip ettiği ayakkabı markaları arasında.



Aslında Manolo Blahnik gibi bir markayı, sezona göre değerlendirmenin yersiz olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle trend anlamında çok derine girmeden ayakkabılar hakkında bilgi vermemiz daha yerli olacaktır. Sonuçta her yaptığı trend olan ve biz ne dersek diyelim yok satacak ayakkabılara sahip bir markayı değerlendirmek yersiz bir çaba olarak görülebilir. 

Her modeli ayrıntılı olarak tasarlanan ve büyük çoğunluğu el yapımı olan Manolo Blahnik ayakkabılar 2013 yılında da şaşırtıcı ve iddialı modellerle hanımların karşısında. Topuklu ayakkabı, sandalet, babet ve hatta terlik modelleri ile bu sezon da iddiasını sürdürmekte. Sözü fazla uzatmadan sizi aşağıya alalım. Manolo Blahnik 2013 ayakkabı modelleri ile karşınızda.























0 yorum:

Yorum Gönder

Modelleri Beğendiniz mi?