2013 Yazı İnceleme: Ayakkabılığınızda Bulunması Gereken 6 Model



2013 yaz sezonu, birçok marka için oldukça yaratıcı bir sezon olmaya devam ediyor. Bu yıl 3-4 farklı trendi barındıran yaz sezonu, modacıların da geniş bir ürün yelpazesi üretmesine neden oldu. Ayakkabı üreticileri de bu trend çeşitliliğinden nasibini almış olacak ki , oldukça farklı ayakkabı modellerini vitrinlerde görüyoruz.


Her sezon üretilmesi elzem olan klasik ayakkabı modellerinin yanı sıra, bu sezon; şeffaf topuklu ayakkabılar, espadriller, neon renkler, metalik renkli ayakkabılar, vintage ve retro modeller gibi birçok trend, ayakkabı üreticilerinin koleksiyonlarında yer almaya devam ediyor. Bu akımlardan hareketle, bizler de bu yaz ayakkabılığınızda bulunması gereken 6 ayakkabı modelini sizlerle paylaşalım istedik.

Sneaker: Günlük aktif giyimde olmazsa olmazımız, tabi ki Sneaker ayakkabılarımız. Tam olarak spor ayakkabısı gibi nitelendiremeyeceğimiz bu ayakkabılar dinamik ve serbest günlerimizde kombinlerimizin rahat aksesuarlarından olacaktır. Özellikle vintage akımının izlerini yakaladığımız sade ve çiçekli modeller ile fark yaratabileceğimiz bir sezondayız.





































Espadriller: Her yıl farklı modelleri üretilen espadril ayakkabılar, yazın en şık modelleri arasında. Yazın sahil ortamına çok yakışan espadriller, ayakkabı dolabınızda bulunması gerekenlerin başında geliyor. Hasırın özgür ve rahat havası, sahillerde şıklığınıza şıklık katacak. 





















Terlik ve Sandaletler: Eğer ayaklarınızın daha özgür kalmasını ve havadar olmasını istiyorsanız, kendinize uygun bir sandalet ya da terlik modeli dolabınızda olmak zorundadır. Şanslısınız, bu sezon neon renkler, vintage ve taşlı modeller gibi birçok alternatifiniz var. Yazın en rahat özelliklerini taşıyan terlik ve sandalet modellerinden birçok model beğenebilirsiniz.






Babetler: Yaza uygun bir diğer model ise hiç şüphesiz babetlerimiz. Denim tarz ile ya da şort ve etekler ile giyebilmek için mutlaka bir-iki çift babet edinmenizi öneriyoruz. Yazın özgürlüğünü ister şehirde, isterseniz de tatil akşamlarında en rahat şekilde yaşabilirsiniz. Birçok trende sahip babet ayakkabılar hemen her markanın koleksiyonunda, hemen her fiyata edinilebilir.




















Abiye Sandaletler: Yine yaz akşamlarının gece katılımlarında, şıklığın ön planda olacağını unutmayarak abiye bir sandalet seçmekte fayda görüyoruz. Genellikle taşlı ve örme detaylarla taçlandırılmış bu modeller, gece katılımlarında sizi tamamlayacaktır. Taşlı veya örgü detaylarla süslenmiş bir model, tarzınız ile birleşince yazın can alıcı şıklığına ulaşabilirsiniz.




















Dolgu Topuklu Ayakkabılar: Hem yüksek hem rahat giyim nedeniyle her daim tercih edebileceğiniz dolgu topuklular, ne yalan söyleyelim yaza daha çok yakışıyor. Sizde rahatlık ve şık görünümü bir arada istiyorsanız, dolgu topuklu ayakkabı modellerine göz atmalısınız.







0 yorum:

Yorum Gönder

Modelleri Beğendiniz mi?