Bambi 2013 Ayakkabı Modelleri: İlkbahar Yaz Koleksiyonu


1961 yılından bu yana Türkiye'de ayakkabı üretimi yapan Bambi, bu alandaki başarısını günden güne katlamakta. Beyoğlun'da açılan ilk ayakkabı mağazasından sonra, kalitesi ve trendlerdeki hakimiyeti ile bugünlere kadar gelmeyi başardı.


Bambi 2013 ayakkabı koleksiyonu ise oldukça çeşitli. Genel olarak geniş bir yaş grubuna hitap eden ayakkabı tasarımları, bu sezonun ilkbahar yaz koleksiyonunu oluşturuyor. Bu sezon Bambi'nin ayakkabı koleksiyonu tüm dünyada olduğu gibi rengarenk. Pastel tonların koleksiyonda öne çıkmış olması, Bambi'nin yaz trendlerini oldukça iyi takip ettiğinin bir göstergesi. Bunun haricinde abiye ayakkabı modelleri, topuklu ayakkabılar, sandaletler ve babetler ile koleksiyon oldukça geniş tutulmuş. 2013 ilkbahar yaz koleksiyonunda metalik renkli ayakkabılar kullanılmamış olsa da, rugan deri üzerindeki neon renklerin kullanımı gözlemlenebilir. Bunun dışında bir kaç ayakkabıda gördüğümüz retro havanın, koleksiyonu derinleştirdiğini söylemek mümkün.

Konunun başında belirttiğimiz gibi bu sezon oldukça geniş bir ayakkabı koleksiyonu üretilmiş. Bize düşende Bambi'nin 2013 ayakkabı modellerini sizlerle paylaşmak.
















































0 yorum:

Yorum Gönder

Modelleri Beğendiniz mi?