2014 Sonbahar-Kış Sokak Modası

2014 sokak modası, 2014 sonbahar-kış sokak modası, etek, pantolon, gece kıyafeti, deri ceket, deri pantolon, çizme, bot, kaban, 2014 trendleri, 2014 modası

Modayı takip eden bayanlar genelde katalog veya vitrinlerden çok başta sokağa çıktıklarında gördükleriyle yeni yılın getireceği moda anlayışını anlamaya çalışırlar. Yeni şeyler görürler ve hele de bu yeni şeyler göze çarpacak nitelikteyse ve genel olarak çoğu bayanın üzerindeyse yeni trendlerle ilgili ilk durumlar kafalarında canlanmaya başlar. Sonrası artık internetten ve vitrinlerden aranacak kıyafetler olarak karşımıza çıkacaklardır.

2014 yılı için trendler sokaklarda hatta gece kıyafetlerinden, abiyelere kadar deri ve tül diyebiliriz. Öyle ki tepeden tırnağa deri giyinmek bu sene moda. Deri ceketler, deri pantolonlar, deri etekler, deri botlar, çizmeler hepsi giyim türlerinin içinde ilk sıraya geçecek aksesuarlar olacak. Bunun dışında eskiye dönüş söz konusu. Kiminin sofra bezi diye adlandırdığı kareli rengarenk kumaşlar bu sene palto, gömlek, mont olarak çeşitlenerek bayanlarımızın üzerlerinde kendilerine bir yer bulmaya çalışacak. Ayrıca dökümlü kazak ve gömleklerin altına giyilecek pantolon ve etekler daha çok yüksek bel olarak yeni moda akımına yol göstereceğe benziyor.
Ayakkabılara gelince çizme ve botlar zımbalı, taşlı ve vamp bir görünüşe sahipler ve inanın gerçekten her ayağa layık diyebiliriz. Geçen senenin trendi stiletto ayakkabılar bu sene yine vazgeçilmez olacak ve önümdeki yıllarda da bu durum devam edeceğe benziyor.  Çünkü ister pantolon ister etek, ister abiye elbise olsun herşeyin altında hoş bir görünüm yaratan mucizevi bir özelliğe sahipler.






















0 yorum:

Yorum Gönder

Modelleri Beğendiniz mi?