2013 Yaz Tulum Modelleri Modası

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klasik elbise modellerinden  sıkılanlar müjdeli bir haberimiz var, bu sezon birbirinden muhteşem tulum modelleri vitrinlerde sizleri bekliyor.




Çiçek desenli tulum modelleri


Yaz mevsiniminin renkleri kim üzerinde taşımaz istemezki, yaz mevsiminin tüm çiçeklerini elbise, bluz, gömlek modellerinde görebilirsiniz ama bize göre çiçek desenlerinin en çok yakıştığı kıyafet tulum modelleri


















V yaka tulum modelleri


V yaka kıyafet modellerinin yarattığı ciddi hayavayı tulum modellerinde de yakalamak isteyen herkese iyi haberlerimiz var, bu yaz v yakalı bir çok tulum modeli mağazalarda sizleri bekliyor.























Uzun kollu tulum modelleri


Yaz aylarında teninizin bronzluğuna yakışacak en güzel renklerden biride beyazdır. Seksi bir görünüm için dekolteye ne gerek var, uzun kollu beyaz bir tulum bizce tek başına yeterli.























Renk bloklu tulum modeli


2 renkten oluşan bu tulum modelleri 2 parça kıyafet havası yaratıyor. Eğer blok renkli tulum modellerini seviyorsanız bu sezon fazlasıyla seçenek bulacaksınız.
























Klasik tulumlar

 

Özel gecelerde elbise giymekten sıkılanlar varsa, derin yırtmaçlı parlak kumaşlı sizi yıldız gösterecek klasik tulum modelleri karşınızda.


0 yorum:

Yorum Gönder

Modelleri Beğendiniz mi?