With Roots Takılar

Her geçen gün takı tasarımı dünyasında yeni modeller ve çarpıcı tasarımlar yer alıyor. Özellikle son 2 yıldır devam eden vintage akımı sayesinde,tasarımcılar daha özgürlükçü ve rahat tasarımlar üretmeye başladı.Genelde hafifleyen ve daha aktif bir forma dönüşen takı modelleri, pırlanta taşlardan kurtulup, daha basit formlara dönüştü.Bununla birlikte yaratıcılık ise sınır tanımayan boyutlara ulaştı.

Boynunuzda bir bahçe taşıdığınızı hiç düşündünüz mü? Ütopik bir soru oldu degil mi? With Roots takılar sayesinde boynunuzda yada kulaklarınızda birer mini bahçe sahibi olabilirsiniz. Sharon Goldberg adlı tasarımcı yarattığı kolyeler ve küpeler ile üzerimizde taşıdığımız takıları çevreci bir forma sokmuş. Gerçek toprak ve gerçek bitkileri sera etkisiyle, cam kolye ve küpe içinde çimlendirmiş.Ortaya muazzam güzellikte takılar çıkmış.Kırmızı ve yeşil renkli bitkilerin yer aldığı bu tasarımlar içinde toprakla geliyor.Bir damla su damlatıp birkaç gün bekledikten sonra, çimlenyor ve takılarımız oldukça eşsiz bir hal alıyor.

Bu tasarımları nasıl kullanabileceğimiz konusunda bir fikriniz olmayabilir.Günlük kıyafetlerimizle, yazlık elbiselerimizle ya da abartıdan tamamen sıyrılmış çok yalın bir kombin ile şahane duracaklarına eminim. Kalp ve tüp formunda yaratılan bu takılar, dünyaya çevreci bakışımızın ve doğaya olan saygımızın da bir göstergesi olacaktır. Her kesime hitap etmese de bütün kadınların çok şirin bulacağına neredeyse eminiz.


















0 yorum:

Yorum Gönder

Modelleri Beğendiniz mi?