Roman 2014 Elbise Modelleri


Gerek günlük giyim yönelik gerek ise iş ve gece hayatını kendi tarzına uygun biçimde kusursuz yorumlayan Roman 2014 Yazlık Elbise Modelleri ile moda severlere merhaba diyor. Marka yaza özel birbirinden şık elbise modelleri ile günümüzün şehirli çizgileri ile 60 ların retro desenlerini aynı koleksiyonda kusursuz biçimde bir araya getiriyor. 


Günlük giyim için, desenler, hafif ve yumuşak renkli elbiseler ile kendine güvenen, modaya hakim şehirli bir kadın imajı yaratan Roman, özellikle 2014 elbise modellerinde kullandığı saks, mercan ve pudra renkli elbise modelleri ve bu elbise modellerinde kullandığı desenler ile sizi 60'ların o sade ve klasik dünyasında yolculuğa çıkarıyor. Markanın geçmiş yıllardaki elbise koleksiyonlarına oranla daha fazla klasik ve retro tarza yöneldiği 2014 yaz koleksiyonu tarzında değişiklik vakti geldi diyen tüm kadınlara muhteşem seçenekler sunmakta. Koleksiyonda siyah renkli elbise modelleri ve beyaz renk elbiseler genel olarak her modelde kullanılmış, ayrıca her elbise modelinin bir kaç tane renkli seçeneğide Roman mağazalarında yer almakta. Ofis için ise, daha sade stiller göze çarpmakta. Roman 2014 elbise koleksiyonu ayrıca günlük elbise modellerinin haricinde ofis ve gece elbisesi arayan kadınlarada çok hoş süprizler hazırlamış diyebilirim. Daha sade ve klasik formlar özellikle ofis elbiselerinde öne çıkan ayrıntılar oluyor. Minimal çizgilere sahip ofis elbiseleri kesimleri itibarı ile tüm dikkatleri üzerinize toplamaya yetebilir. 

Roman 2014 Yazlık Gece Elbiselerinde ise, uzun elbise modelleri, tüllü elbiseler, şifon elbise modelleri, dekolteli modeller yer almakta bu elbiseler, lazer kesimler, parlak taşlar ile detaylandırılmış. Sade bir gece elbisesi arıyorsanız roman mağazalarında aradığınızı bulabilirsiniz. Fiyatlar ise ortalama 100 ile 250 lira arasında değişmekte. 
























0 yorum:

Yorum Gönder

Modelleri Beğendiniz mi?