Allure 2014 Gelinlik Modelleri

allure 2014 gelinlik modelleri, 2014 gelinlik modelleri, gelinlik modelleri, prenses gelinlik modelleri, balık etek gelinlik modelleri, sade gelinlik

Allure tasarımları her yıl olduğu gibi bu yıl da her gelin adayına hitap edecek tarzda bir çok gelinlik bulunduruyor koleksiyonunda. 2014 yılı için birçok tasarımcı gelinliklerini piyasaya sürerken Allure tasarımları da vitrinlerde boy gösteriyor. Özellikle 2014 yılı içinde düğün planları olan gelin adaylarımızın kesinlikle bir göz atıp öyle karar vermesi bence faydasına olacaktır.

Çünkü ister balık etek tarzı ister prenses model gelinlikleriyle olsun gerçekten üzerinde yapılan ayrıntılarla gayet mükemmel bir görünüme ulaşabilir özellikteler Allure gelinlikler. Bu iki model dışında sadelikle göz doldurabileceğiniz oldukça şık ve sade gelinlikler de var. Ayrıca ufak ufak dekoltelerle hareketlilikte katılan bu gelinlikler görücüsüyle buluşunca tahmin ederim ki almadan çıkamayacağı denediğinde gerçekten onu giymeyi isteyeceği ve üstünden çıkaramayacağı gelinlik alternatifi olarak sizlerle buluşacak. 2014 gelinlik modelleri içinde Allure gelinlik tasarımları görmeniz gereken gelinlikleri kesinlikle kapsıyor.






























0 yorum:

Yorum Gönder

Modelleri Beğendiniz mi?