CB Couture 2014 Gelinlik Modelleri

CB Couture 2014 gelinlik modelleri, 2014 gelinlik modelleri, gelinlik modelleri, sade gelinlik modelleri, dantelli gelinlik, kabarık gelinlik

Yeni bir yıla girmemizle gelin adayları için yaptığımız çalışmalarda her moda markasının ürünleri ayrı bir heyecanlandırıyor bizleri. CB Couture gelinliklerinin 2014 tasarımları da bizi bu şekilde heyecanlandıran gelinlik modellerine sahip. Bu sene evlenecek kadınlarımızın kesinlikle bu gelinlik modellerine bir göz atması lazım çünkü hepimiz biliyoruz ki ikinci bir gelinlik almanın pek mantığa uyan bir tarafı yok.
Kısa kısa bilgi vermek gerekirse CB Couture'nin 2014 yılı için tasarladığı gelinlik modellerinde her zevke ve her isteğe uyacak gelinliklere ulaşmak mümkün. El emeği göz nuru hakkıyla geçen bu gelinlik modelleri balık etek ama inanın rahat hareket edebilmenizi düşünen çeşitleri de var, kabarık gelinlikler prenseslerden farkınızın kalmayacağı özelliklere sahip, düz bir şekilde giden ya da etek kısmı farklı farklı hareketlendirilmiş bir çok gelinlik modeli dantellerle,işlemelerle ve tüllerle öyle güzel hareketlendirilmiş ki gerçekten kendinizi alamayacaksınız.























0 yorum:

Yorum Gönder

Modelleri Beğendiniz mi?