Almini Milano Çanta Modelleri

Gözlerinizi kapatın ve 60'lı yılların modasını bir hayal edin. Gerçekten her dönemin kendine has bir moda stili ve şıklığı var. İşte bu modanın geri geldiği son 2 sezondur, tasarımcılar geçmişe dönük,geçmişten ilham alan tasarımlar üretmeye devam ediyor.Almini Milano da bu akıma uyan tasarımcılardan biri.%100 italyan markası olan Almini Milano trend çantalar üretmekle kalmıyor, geçmişin bütün sadeliğini de bu çantalara yansıtıyor. Günlük çantalardan, evrak çantalarına kadar geniş bir koleksiyona sahip markanın, İtalyan çizgilerini tam anlamıyla taşıdığını söylemek çok yerinde olur.


Geçmişe dönüp baktığımızda hanımların terziler tarafından dikilmiş kıyafetleri ve stil çantaları olduğunu hepimiz görüyoruz. Bu akımdan etkilenen Almini, gönül vererek tasarladığı geçmişin çantalarını, günümüze harika bir şekilde adapte etmiş. Bu sezonun renklerini de barındıran bu sade çantalar, üzerindeki detaylarla da başarılı bir görünüm kazanmış. Genellikle tasarımların içerisinde barındırdığı kalabalık öğelere pek rastlanmıyor ve sadelik ön planda tutulmuş. Keskin hatlarla ve şeritlerle detaylandırılmış modeller, koleksiyona farklı bir görünüm kazandırmış.

Günlük giyim ve Casual iş hayatı kıyafetlerine tam olarak uyumlu görünen bu modeller, abiye elbiseler ile birazcık eğreti durabilir.Bu çantaların, özgür şehir kadını imajına yakın çizgilere sahip olduklarını söylemek yerinde olacaktır. Bu sezonun trend renklerinden turuncu,pembe,mavi çokça kullanılmış.Urban adı verilen koleksiyonda ise daha genç ve vintage hava yakalanmış. Bu harika çantalara çok uygun fiyatlarla sahip olmak mümkün.Markanın web adresi üzerinden bütün modellere ve fiyatlara ulaşabilirsiniz. Şimdi tek ihtiyacınız olan şey bir adet çanta edinip özgürlüğünüzü görüntünüzle kombinlemek. :)





















2 yorum:

Modelleri Beğendiniz mi?