Delman Babet (Ballet Flat) Ayakkabı Modelleri

Delman Hanımlar için başarılı ayakkabılar üreten bir marka. Gündelik giyinen şehir kadınına tam uyacak ayakkabı modelleri ile kendi alanında oldukça biliniyor. Birçok dergi ve gazetede koleksiyonları tanıtılan ve moda dünyasınında yakınen takip ettiği ayakkabılarıyla, her sezon sevenlerine yeni ve trendlere uygun tasarımlar sunuyor. Biz de Delman ayakkabıların 2013 modellerini sizlere tanıtmaya karar verdik.

Yazlık ayakkabı deyince sandaletler gözümüzün önünde canlansada, son yıllarda babet diye tabir edilen (Ballet Flat) ayakkabılar da dünya moda tasarım gündeminden birtürlü düşmüyor. Yazın oldukça rahat kullanıma sahip bu ayakkabıların o kadar çok çeşit ve modeli var ki seçim yaparken hanımların zorlandığı bir gerçek.Günlük giyim ve pek tavsiye etmesekte bazı gece kombinlerine uyum gösterbilen babetler dayanıklılık açısından da oldukça iddialı olabiliyor. Rahatlığı ve hava alan yapısı sayesinde yaz aylarında ayaklarımıza oldukça iyi gelen babetlerin tek sorunu, tabanlarının yeterince ergonomik olmaması.İyi bir babet ile fonksiyonel olarak uzun bir kullanım, rahatlık ve şıklığa ulaşabilmemiz mümkün.

Bu yaz oldukça trend modellere sahip Delman babetler vintage ve neon renkler modasına tam uyuyor. Bunun yanı sıra pastel tonlarda da tasarımlara sahip babetler hanımların çok hoşuna gideceğe benziyor.

















0 yorum:

Yorum Gönder

Modelleri Beğendiniz mi?