Longchamp Çanta Modelleri


Longchamp, kadınların büyük çoğunluğunun bildiği, bir bölümünün de yakından tanıdığı bir marka. Fakat daha yakından tanımak isteyenler için küçük bir bilgi vermeyi uygun görüyoruz.
 

Longchamp tarihi 1940'lı yıllara dayanan Paris menşeili bir marka.Şaşırtıcı kısmı ise bu markanın daha önce,tütn tüketicileri için ürünler üreten bir marka olması.1948 yılında markanın yaratıcısı Jean Cassegrain bir kafenin terasında son sigarasını içerken, sektörel anlamda yapabileceği yenilikler için  parlak bir fikir üretti. Bu fikir bugün tanınan Longchamp'ın da zeminini oluşturuyor.Erkekler için deri cüzdanlar üreten firma, zamanla seyahat çantaları ve ardın bayan çantaları üretmeye başladı. Elbette köklü ve nesilden nesile aktarılan mesleki tasarım hikayelerinin çok az başarısız olduğu görülmüştür. Fakat Longchamp, her dönemin trendlerini yakalayarak günümüze kadar ününü katladı. Yine aynı tipteki üreticilere göre, fiyat anlamında ciddi rekabet ortamı oluşturması da onu bugünlere taşıyan özellikler arasında. Kaliteli çantaları rakiplerine göre oldukça uygun fiyatlara sunan marka, her yıl yenilediği tasarımlarıyla moda dünyasında hatrı sayılır bir konumda bulunuyor.

Kısa bir tanımdan sonra firmanın ilkbahar yaz sezonu çanta modellerinin tanıtımına geçelim. Longchamp 2013 çantalarıyla yine hanımlar üzerinde büyük etki yaratacağa benziyor. Kate Moss tasarımlarıyla iddialı modeller üreten ve şimdiye kadar oldukça fazla ilgi gören tasarımlar bu sezon renkleriyle de dikkat çekiyor. Sezonun neon renklerinin yansıtıldığı çantalar arasında, gerek günlük giyim gerekse gece katılımları için şık durabilecek modeller mevcut.Klasik kahverengi ve siyah çanta modelleri yine sonbahar kış koleksiyonunun içinde yer alıyor. Mavi renkli ve açık limon sarısı çanta modelleri Logchamp'ın bu sezon yoğun olarak kullandıkları arasında.





















0 yorum:

Yorum Gönder

Modelleri Beğendiniz mi?