Rockport Ayakkabı Modelleri


Ayakkabı üretiminin ve tasarımının inanılmaz boyutlara ulaştığı dünyamızda,her geçen gün sayıları artan tasarımcılar yeni modelleri ile karşımıza çıkıyor. İşin ticari büyüklüğü bir yana, bayan ayakkabıları üreten bir çok marka şık olmak adına, rahatlıktan ödün veriyor. Rockport ise bu iki özelliği aynı anda barındıran markalardan biri. Tasarımlarında hem şıklığı koruyan hem de Adidas patentli özel taban yapısı sayesinde rahatlığı sağlayan bir yapısı var.


Rockport ayakkabı tasarımları yapan bir marka. Her sezon oldukça şık ve trendlere uygun ayakkabı modelleriyle,hanımların çok sevdiği bir marka.Bu markanın belirli bir tarzı yok. Yani topuklu, platform, babet, terlik, sandalet gibi ayakkabı modelleri üreterek her sezon ve her tarza uygun ayakkabılar bulmak mümkün. Özellikle gece katılımlarında abiye ile uyumlu ayakkabı modelleri oldukça dikkat çekici ve zarif.

Bu sezon trendlere uyarak, neon renklerin kullanımını arttırmışlar. Bununla birlikte yaza özel sandalet ve babet modelleri de göze çarpanlar arasında. Genç kuşağı unutmayarak vintage ve günlük ayakkabı modelleri de yine iddialı tasarımlar arasında yerini almış. Ayakkabı fiyatları uygun seviyelerde seyrediyor ve bu geniş koleksiyonda hemen her bütçeye uygun bir model bulmak mümkün.Rockport'un web sitesinden de görebileceğiniz bu geniş koleksiyonda kendiniz için mutlaka bir ayakkabı beğeneceksiniz.
















0 yorum:

Yorum Gönder

Modelleri Beğendiniz mi?