Rib & Hull Çantalar

Kökeni Varşova'ya dayanan Alexandra Wrega ve Rafal Szamborski günlük kullanım için çantalar üretmeye başladıklarında, işlerin bu kadar yolunda gideceğini tahmin etmemişlerdir herhalde. Özlenen bir tarz olan sade, minimalist tarzlarda çantalar yaratan ikili, ellerindeki deriyi en doğru şekilde kullanarak sonuca ulaşmış görünüyorlar.

Sadelik, hepimizin bildiği gibi bir asalet ve bir gizem kazandırır. Söz konusu giyim olduğunda ise yine kolay görünen ancak okadar da kolay olmayan bir olgudur. Günümüzde sade çantalar veya düz çantalar eskisi kadar reveçta görünmesede, bu akımı izleyenleri oldukça başarılı işler üretiyorlar doğrusu. Çanta tasarımının zorluğu ve geniş skalası da göz önüne alındığında, tasarımcı kendini ne tür bir pazarda bulacağını asla bilemez. Daha çok şıklık, kullanım kolaylığı ve dayanıklılık gibi özelliklere eğilen tasarımcılar ürettikleri çantaları gösterişten uzak ve sade yapmayı tercih ederler. Tabi böyle bir durumda kullanılan deriden tutun da içinde yük olduğunda çantanın nasıl durduğuna kadar iyi hesaplanıp üretime girilmesi gerekir. Detaylar kusurları örter.Minimalist çizgilerde çok fazla detay olmadığından en küçük kusur bile bu tip çantalarda göze çarpacaktır.

Rib&Hull çanta modelleri genellikle klasik çantalardan oluşan fakat günlük giyimede uyabilecek bir şıklığa sahip. Eskitme ve vintage havaya sahip çantalarda ana renkler ve pastel tonlar kullanılmış.Vintage akımının en çok çanta üretenlere yaradığını bu arada belirtmeden geçemeyeceğim. Çanta fiyatları 50-300 $ arasında değişiyor. Kullanılan tarz ve tasarım için bence oldukça makul görünen bir fiyat aralığı var. Sözü çok uzattık buyrn efendim.
















0 yorum:

Yorum Gönder

Modelleri Beğendiniz mi?