2013 Beta Ayakkabı Modelleri


1985 yılında kurulup günümüze kadar gelen bir ayakkabı markası Beta. Gerek kadın gerekse erkek ayakkabı modelleri ile her sezon yepyeni tasarımlara imza atıyor olmaları, onları sektörün güçlü üreticilerinden biri haline getirmiş. Beta 2013 ayakkabı modellerine şöyle kısaca bir göz atalım istedik.


Beta'nın ayakkabı koleksiyonlarına neredeyse alıştık. Günlük yaşamın pastel renkleri her ne kadar sonbaharı anımsatsa da, yaz aylarında da belirgin bir dinginlik taşıyor.Beta'nın ayakkabılarının büyük bölümüne yansımış bu özellik özgür bir tarzı beraberinde getiriyor. Hangi tarza sahip olursanız olun, rahat ve dingin bir giyimi tercih ettiğiniz günlerde bir Beta ayakkabı ile tamamlayıcılığı yakalayabilirsiniz. Ayakkabılarda kullanılan yumuşak derinin getirdiği rahatlıkla, daha hafif hissedecek genellikle topuklu ayakkabılarla gelen ayak yorgunluğundan kurtulacaksınız.

2013 sezonunun ayakkabı modellerine baktığımızda, Beta ayakkabı yine rengarenk bir koleksiyonla karşımızda. Topuklu ayakkabılar, babetler, dolgu topuklular, espadriller, sandalet ve daha birçok yaratıcı modeli koleksiyonda görmek mümkün. Her kesimden her yaşa ve tarza hitap eden bu ayakkabılar için Beta'nın web adresini ziyaret edebilirsiniz.





























 

0 yorum:

Yorum Gönder

Modelleri Beğendiniz mi?