Podyumun Güzel ve Çılgın Kızları: Cara Delevingne


Moda dünyasında tasarımcılar kadar, bu tasarımları taşıyan manken ve modellerin önemi de yadsınamaz derecede büyük.Tasarlanan kıyafetlerin defilelerde veya çeşitli organizasyonlarda tanıtılmasını sağlayan mankenler, görünümlerini ve formlarını korumak için uzun yıllar boyunca disiplinli beslenme programları uyguluyorlar. Konunun detayına baktığımızda ise; tasarımcıların kendi markalarına en uyumlu yüzü seçmek için binlerce model arasından hummalı bir araştırma yaptığını söylemek mümkün. Genel olarak podyumda soğuk bir güzellik anlayışının olduğunu söylemekle birlikte, modellerin özel yaşamına girdiğimizde bu durumun daha farklı olduğunu görüyoruz. Organizasyon ve defilelerin yükselen isimlerinden olan Cara Delevingne bu isimlerden sadece biri. 






Bugün Cara Delevingne'nin bu özelliğinden bahsetmek istiyoruz ama önce güzel modelle ilgili biraz bilgi vermekte yarar var.

12 Ağustos 1992 yılında Londra'da dünyaya gelen model, deyim yerindeyse bu meslek için yaratılmış bir güzelliğe ve çevreye sahip. Kişisel alışveriş uzmanı olan bir anne ve emlakçı bir babanın kızı olan Cara Delevingne'nin dedesi ise Queen Magazine'in patronu Sir Jocelyn Stevens dir. Ailedeki 2. kız çocuk olan Cara'nın kendisi gibi model olan ablası Poppy Delevingne 'nin de oldukça başarılı bir model olduğunu söylemek gerekir.

Kariyerine Burberry'nin yüzü olarak başlayan Delevingne daha sonra Victorias Secret, Zara, DKNY, H&M, Dolce&Gabbana, Fendi gibi bir çok markanın tanıtım yüzü oldu. Bebeksi ve maskülen karışımı suratı ve keskin bakışlarıyla 2013 yılında podyumun ve katalog çekimlerinin en çok aranan yüzü haline geldi. 2012 yılında ise İngiliz Moda Ödüllerinin dağıtıldığı törende Yılın Mankeni ödülüne layık görüldü. Son olarak 66. Cannes Film Festivalinin açılış töreninde muhteşem bir Burberry elbise ile boy gösteren model, aldığı ve alacağı ödülleri ne kadar hak ettiğini de göstermiş oldu.

Cara'nın başarılı bir model olmasının yanı sıra özel hayatında da oldukça çılgın olduğunu söylemek mümkün. Podyumlarda yüksek özgüven ve ego ile yürüyen modellerin, özel hayatlarında da bu özelliklerini korumak için çok uğraştıklarını biliyoruz. Fakat Cara Delevingne bunun tam aksine paparazilere oldukça ilginç ve çılgın pozlar vermekten geri durmuyor. Zaman zaman da instagram hesabından ve kişisel blogundan paylaştığı şaşırtıcı fotograflarla, hayranlarına eğlenmeyi ne kadar sevdiğini gösteriyor. Bunun bir modele yakışıp yakışmadığı insanlar tarafından tartışma konusu olsa da, Cara'nın çok keyif aldığını söylemek yanlış olmayacaktır. Özellikle soğuk ve yüksek egolu görmeye alıştığımız modellerin içinden bu denli eğlenceli insanların da çıkması, yaratılan bu soğuk havayı birazcık da olsa ısıtacaktır diye düşünüyoruz.









,











Caranın bu çılgın fotoğraflarından sonra birde ünlü markalar için verdiği pozlara bakalım.İşte AbiyeBudur içinde de sıkça karşılaşabileceğiniz bu marklardan birkaç örnek.

Dolce&Gabbana 

 H&M 

 Fendi

 
 Zara
 Dkny
Moschino

0 yorum:

Yorum Gönder

Modelleri Beğendiniz mi?