2014 Kısa Abiye Modelleri



2014 abiye elbise, 2014 kısa abiye modelleri, 2014 kadın, 2014 abiye modelleri



Yeni bir yıla girerken yeni davetler, yeni düğünler, yeni kokteyller yine bayanların mağaza mağaza gezmesine, internette araştırma yapmasına, moda kataloglarına bir göz atmalarına sebep olacağa benziyor. Çünkü özel bir gece için giyilecek abiye gerçekten göze hitap etmeli ki o gecenin her zaman yaşanacak rutin bir gün olmadığı anlaşılabilsin.
2014 senesinin kısa abiye modellerini sizinle paylaşarak bir nebze de önerilerimizi sunarak başlayalım. Özellikle mezuniyet balosu olacak genç kızlarımız için özellikle kısa abiye modellerine bakmasını öneriyorum. Öncelikli olarak straplez kısa fırfırlı, tüllü etekli abiyelerin özellikle doğru renk seçimiyle ki bence o gün cıvıl cıvıl görünmelisiniz o yüzden koyu renklerden uzak durarak mükemmel bir görünüme ulaşabilirsiniz. Ayrıca genç kızlarımızın yakınlarının katılacakları düğünlerde de bu şekilde tercih yaparak ağır bir moda girmelerinden uzaklaştırmayı başaracaklarını yaşlarını göstermekten uzaklaşmayacaklarını düşünüyorum.
Bunun dışında kokteyllerde, özel gecelerde bayanlarımıza önerilerim vücudunuz müsaitse dar kısa abiye modellerini ya da parlak taşlı şık kısa abiye modellerine bir göz atmanız olacak. Zarif ve şık görünmek isteyen bayanlarımızın yapacakları bu tercih inanın istedikleri izlenimi yakalamalarını sağlayacaktır. Ayrıca yine dar kesim straplez, asimetrik kesim kısa abiyeler, önü kısa arkası uzun abiyeler yine yapılacak doğru saç, makyaş ve ayakkabı kombinleriyle hoş bir görünüme ulaşmayı sağlayacaktır.
Son olarak özellikle parlak kumaş kısa abiyelere normalde antipatik yaklaşan bayanlarımıza tavsiyemiz göstereceğimiz abiye modellerine kesin olarak baksınlar ki bu sempati kazanabilsinler. Çünkü yine sizi gerçekten vücudunuza da güveniyorsanız kesinlikle mükemmel göstereceğidir.

Yaz ayları içinse uçuş uçuş kısa abiye modellerine kesinlikle göz atmanızı tavsiye ediyor ve size keyifli alışverişler diliyorum.




































































0 yorum:

Yorum Gönder

Modelleri Beğendiniz mi?