2014 Zara Sonbahar-Kış Palto Modelleri


2014 ZARA SONBAHAR-KIŞ PALTO MODELLERİ, palto modelleri, uzun paltolar, kısa paltolar, dar paltolar
2014 ZARA SONBAHAR-KIŞ PALTO MODELLERİ

2014 sonbahar-kış palto modellerine bakınca Zara markasının bol seçenek sunduğu bir palto katalogu göreceksiniz. Özellikle kaşe mont ve paltolar üzerinde yoğunlaşan Zara şişme mont ve spor montlarla da çeşitliliğine çeşitlilik katmış görünüyor.


Kaşe montları ekose tarz, simetrik kaşe montlar, ceket kaşe montlar ve yuvarlak omuz kaşe montlar gibi farklı şekillerle karşımıza çıkıyor. Ayrıca kapüşon, tüy, örgü, fermuar ve düğmelerin çeşitlendirilmesiyle hareketlendirilmiş. Genel olarak modeller kısa, diz üstü ve uzun palto modelleri olarak karşımıza çıkıyor ve renk olarak da pek sınırlandırmaya gitmemiş diyebiliriz. İşte, sokakta, okulda, her yerde alternatif modeller bulunuyor. Klasik kaşe paltolar, ceplerle olsun, düğmelerle olsun, başlıklarıyla olsun, uzunluğuyla kısalığıyla olsun sert ve yumuşak kesimiyle olsun seçenekleri arttırmayı başarıyor. Şişme montları da spor ve klasik biçimde tasarlanmış, kapüşonlarıyla özellikle hareketlendirilmiş modeller sunuyor.

Kısacası Zara 2014 palto ve mont modelleri gerçekten görülmeye değer eski moda ya da yeni moda arayışında olan herkese tavsiyemiz kesinlikle bir Zara mağazasına uğramasıdır.


































0 yorum:

Yorum Gönder

Modelleri Beğendiniz mi?