2014 Straplez Abiye Elbise Modelleri

2014 straplez abiye modelleri, 2014 abiye modelleri, straplez abiye elbiseler, balık etek abiyeler, kısa abiye, uzun abiye

2014 yılı için düğün, kokteyl, nişan ya da başka özel gecelerde nasıl bir elbise giyinsem, nasıl bir abiye modelini tercih etsem diye düşünen bayanlara seçenekleri belli şıklar altında toplayarak seçim yapmanızı kolaylaştırmaya çalışacağız. Bu çalışmamızda straplez abiye modelleri üzerine biraz bilgi verip bazı tasarımlarla aklınızda en azından birşeylerin belirginleşmesini sağlamak istiyoruz.

2014 yılı içinde straplez abiye elbiseler konusunda tercih yapmayı düşünecek bayanlarımıza önereceğimiz modeller özellikle balık etek straplez abiye elbiseler. Ancak basen ve göbek gibi fazlalıkları olan bayanlarımıza göğüs altından kemer ya da bir kuşakla kesilip direk etek kısmı başlayan straplez abiye modellerini önerebiliriz. Ayrıca balolarda ya da mezuniyet gecelerinde boy göstermek isteyen genç kızlarımıza kısa straplez abiye modellerini daha çok tavsiye ediyoruz. Çünkü uzun straplez abiye modelleri sizleri olduğunuzdan büyük göstereceği gibi rahat hareket etmenizi de engelleyebilir.
























0 yorum:

Yorum Gönder

Modelleri Beğendiniz mi?