Pierre Cardin 2014 Bot ve Ayakkabı Modelleri


Pierre Cardin 2014 ayakkabı modelleri, Pierre Cardin 2014 bot modelleri, 2014 ayakkabı modelleri, 2014 bot modelleri, bot modelleri, ayakkabı modelleri, topuklu ayakkabı

2014 yılı için tasarlanan ayakkabı modellerini takip eden bayanlar için Pierre Cardin 2014 Bot ve Ayakkabı Modellerinin tasarımlarını görmeden geçmemeye çalışmalarını özellikle öneriyoruz. İş hayatında olsun, günlük hayatta olsun bayanlarımızın vazgeçilmezi olan ayakkabı ve çantaları için Pierre Cardin koleksiyonu en yardımcı olan markalarındandır ve 2014 tasarımları yine göz dolduracak türden.

Yüksek topuk ayakkabılar, sivri topuk ayakkabılar, kare topuk ayakkabılar birçok renk seçeneği ile vitrinleri ve katalogları süslüyor. Düz taban ayakkabıları da yine iş hayatında giyilebilecek ciddiyeti ve şıklığı sağlıyor. Ayrıca kış aylarına girmişken bot modelleri için kafa yoran bayanlarımızın Pierre Cardin botlarını kesinlikle görmelerini öneriyoruz. Genelde topuksuz botlarla karşımıza çıkan tasarımlar inanın kızlar mükemmeller. Bunlar dışında dolgu topuk ayakkabılar, bilekten bağcıklı ayakkabılar, yılan derisi ayakkabılar ya da tahta topuk andıran ayakkabılar gibi gibi çeşit çeşit ayakkabılar mevcut. Yani aradığınız herşeyi bulabileceğiniz seçeneklerle siz bayanların yüzlerini güldüreceğe benziyor Pierre Cardin ayakkabı tasarımları.















































































































































0 yorum:

Yorum Gönder

Modelleri Beğendiniz mi?