2014 Berta Gelinlik Modelleri


2014 gelinlik modelleri, 2014 berta gelinlik modelleri, gelinlik modelleri, duvak, balık etek gelinlik, sırt dekolteli gelinlik, dantelli gelinlik

Dünyaca ünlü tasarım harikası moda markası Berta, 2014 yılı için tasarladığı gelinliklerde yine akılları baştan almayı başarmış. Her zaman gördüğünüz sıradan gelinlikler yerine gerçekten farklı görünüm ve dokunuşlarla 2014 gelinlerinin yapacakları Berta gelinlik tercihleri onları bu sıradan durumdan koparmayı bvaşaracağa benziyor.

Duvak üzerinde pek çalışılmamış ve duvaksız bir gelinlik akımı başlatmayı düşünse de Berta, duvak takmadan yapamayacak bayanlarımızın doğru seçimlerle tamamlayacakları kombinle duvakla da hoş bir görüntü kazandırmayı başarabileceklerini hiç düşünmeden söyleyebiliriz. Gelinliklerden bahsetmek gerekirse kabarık model gelinlik neredeyse hiç yok daha çok dar kesim ve balık etek üzerinde yoğunlaşılmış. Oldukça göz nuru harcanmış bu gelinlikler dantel ve tülünde kullanılmasıyla mükemmel bir görünüme ulaşmış. Sırt görüntüsüne güvenen bayanlar için sırt dekolteli gelinlik modellerine kesinlikle bir göz atmanızı öneriyoruz çünkü öyle dekolteler tasarlanmış ki tekrar tekrar bakıp doyamayacağınız kadar güzeller. Bunlar dışında paylaşacağımız fotoğraflarla da göreceksiniz ki saç için duvak düşünmeyenlere çok farklı aksesuarla hayal dahi edemeyeceğiniz harikulade kombinler yaratmayı başarmışlar.
































1 yorum:

  1. tasarımlarınızı cok bgenıyor kendi tasarımlarımla bagdastırıyorum

    YanıtlaSil

Modelleri Beğendiniz mi?