Banana Republic 2014 Siyah Elbise Modelleri

Banana Republic 2014 Siyah Elbise Modelleri,2014 siyah elbise modelleri, siyah elbise, siyah kısa elbise, siyah dantelli elbise, siyah tüllü elbise
Siyahın asaleti, koruyuculuğu, saklayıcılığı başka hangi renkte vardır. Siyah bardağın dolu tarafını gösteren boş kısmını akıllarda barındırtmayan ayrıca her yere her zamana uyum sağlayan bir bukalemun misali en yakın arkadaşımız, kötü gün dostumuz değil midir. Ne bayan ne erkek farketmez bu konuda. Onun ötesinde bir renk olmadığını savunuyorsanız sadece gardırbunuzu açık bir göz atmanızı öneririz.
Göreceğiniz şey farkında olmadan cazibesine kapılıp aldığınız elbiseler, pantolonlar, gömlekler, ceketler ve hırkalarınızın siyah olduğu olacaktır. O da yetmezse hemen ayakkabılarınıza bir göz atın bence.
2014 yılı için giyim markalarının ve ünlü tasarımcıların hazırladığı koleksiyonları sizlere sunarken siyah tutkunlarını unutmadık ve Banana Republic 2014 kataloğunu sizlerle buluşturduk. Siyah elbiselerin ne kadar çok talep gördüğünün bilincinde olan Banana Republic siyah elbiseler için ayrı bir çabaya girmiş ve sadece siyah üzerine çalışmış bu kataloğunda. Siyah kumaşın cazibesi üzerinde şekillenen bu elbiseler genel olarak diz altı ve diz üstü kesimler arasında gidip gelmiş. Yeri gelince kuşaklarla, yeri gelince pililerle ya da dantel ve tülle hareketlendirilmiş bu elbiseler yine siyah rengin sağladığı kolaylıkla heryerde rahatlıkla kullanabileceğiniz elbiseler olmuşlar. Size kalan sadece doğru kombinleri yapıp doğru makyaj ve saç aksesuarıyla da bütünlüğü sağlayıp dilediğiniz yere gitmek. Bunun dışında dediğimiz gibi bu siyah elbiseler, V yaka uzun kollu, peplum etekli, kalem etekli veya pilili siyah elbise modelleri olarak çeşitleniyor. Seçim sizin biliyorsunuz. Şimdiden keyifli alışverişler dilerim.




















0 yorum:

Yorum Gönder

Modelleri Beğendiniz mi?