İpekyol 2014 Elbise Modelleri

ipekyol 2014 elbise modelleri ve gece elbiseleri


Modern ve sade çizgileri, güçlü detaylar ile birleştiren ismi kadar narin giyim markası İpekyol 2014 elbise modelleri ile karşımızda. 2014 yaz sezonu için birbirinden şahane elbise modellerini vitrinlere dizmeye başlayan marka, hem şehirli hem hareketli hemde modern bir kadın imajı yaratıyor. 


Yazın olmazsa olmazı desenli elbise modelleri ile baştan kalbimizi çalmayı başaran İpekyol, bir çok farklı stilde desenli elbise modelleri ile yazın en iddialı markası olmaya aday. Koyu renkler, yazın canlı renkleri ile göz alıcı bir kontrast yaratıyor. Geometrik desenli elbise modelleri, simetrik kesimli elbise modelleri, retro görünümlü şık elbiseler hareketli bir görünüm isteyen tüm hanımlara hitap ediyor. Yaz gecelerine özel, sade gece elbisesi isteyenler ise, ipekyol'un siyah gece elbiselerine göz atabilirler. Şifon gece elbiseleri, payetli gece elbiseleri özel gecelerde veya partilerde tüm bakışları üzerinize toplayacak kadar iddialı modellerden oluşuyor. Kadınsı ve bir o kadarda güçlü renkler ise hem gece elbiserinde hemde ofis ve iş elbiselerinde bolca kullanılmış özellikle gümüş ve altın detaylar ile güçlü bir kadın imajı isteyenlerin bu elbise koleksiyonunda bulacağı çok şık detaylar yer alıyor.

İpekyol günlük elbise modellerinde ise, canlı renkler ve spor bir tarz oluşturulmuş. Günün koşturmacasına uygun rahatlığın ve şıklığın ön planda tutulduğu İpekyol 2014 günlük elbise modellerini mutlaka incelemenizi öneriyorum.


















0 yorum:

Yorum Gönder

Modelleri Beğendiniz mi?