Tilly Bloom Takılar


"Bu dünyadan olmayan takılar". Evet Tilly Bloom kendini böyle tanımlıyor. Kökleri İskoçyadan New York'a uzanan bir tasarımcı. Siyah beyaz kontrastı yüksek takılar tasarlamış bu koleksiyonunda.
Genellikle kolyelere yoğunlaşan Tilly Bloom oldukça eğlenceli ve farklı kolyeler yaratmış. Siyah beyaz kolyeler adeta bir fotograf  havasında ve vintage formları tam olarak yansıtıyor.


Tasarım işi  takı tasarımı ile alakalı olduğunda, bu işi yapabilmek bir hayli emek ve özveri istiyor. Bir tarz oturtmak herşeyden önce çok önemli.Piyasada birbirinin aynı, yüzlerce takı modelini farklı markalar altında bulmak mümkün. Fakat orijinalliğini koruyup üzerinde özveriyle çalışılmış bir tasarım ister bir kolye ister bir bileklik ya da bir yüzük olsun kendini kolayca farkettirebilir. Doğru kombinle doğru takıyı kullanmak da bu bağlamda önemlidir. Çünkü ne kadar şık ve doğru giyinirseniz giyinin aksesuarlarınızı uyduramadığınız zaman, oldukça sırıtan ve giyiminizi de kapatan bir hava oluşacaktır. Son yıllarda bir türlü gündemden düşmeyen vintage modasında da bu böyle. Her ne kadar rengarenk birbirine uyumlu bir giyim tarzınız olsada klasik olmayan bir vintage kombine klasik ve aşırı abartılı bir takı takarsanız, giyiminiz o takıların gölgesinde kalacaktır.

Tilly Bloom takılar çok pahalı olmamakla birlikte vintage ve sanat severlerin çok hoşuna gidecek buna eminim. Yüksek fiyatlı takılar ve aksesuarları da zaman zaman ekliyoruz. Fakat bu takıların fiyatları 20-33 $ arasında değişiyor ve buna değeceğine eminim.



















0 yorum:

Yorum Gönder

Modelleri Beğendiniz mi?